Du er her

Forlatt som nyfødte!

  • Brødrene viser stolt frem sine rafikiarmbånd 
  • Brødrene gleder seg veldig til å begynne i babyclass i januar! 
  • 'Pappa' Josephat er glad for at guttene kan vokse opp trygt! 
  • Guttene sammen noen måneder etter at de kom på Samaritan 
  • Guttene er både brødre og bestevenner - rafiki! 
Publisert: 14.08.2017

Brødrene på bildet ble begge forlatt som nyfødte av sine biologiske foreldre. Heldigvis fikk de plass på vårt barnehjem Samaritan Village. Her kan de vokse opp i trygghet og få skolegang som gjør dem til selvstendige voksne i fremtiden. 

Silas og Wilson ble brødre da de kom til barnehjemmet Samaritan Village, og de har hver sin sterke historie bak seg. Silas ble funnet ved en liten landsby ved Arusha, nyfødt og veldig syk. Noen naboer fant ham og tok han med til sykehuset og heldigvis fikk han den hjelpen han trengte for å overleve.
Wilson ble funnet forlatt av moren sin, som antagelig var et gatebarn selv, ved Arusha flyplass. Den lille babyen var heldigvis i god form og ble tatt hånd om av myndighetene. 

Silas og Wilson er i dag som 3-åringer flest, aktive og nysgjerrige, og glade, men de trenger også mye kjærlighet og omsorg! Det får de heldigvis nok av på Samaritan, både fra de ansatte og fra den store søskenflokken som bor der. Det er så fint å tenke på at barn som i utgangspunktet ikke hadde noen her i verden, i dag har mange de kan kalle sin bror og søster, og mange som bryr seg om dem, både i Tanzania og i Norge. 

SIlas og Wilson får også skolegang og i januar skal de begynne i 'babyclass' som er noe av det samme som førskole. De gleder seg veldig til det, for de synes det ser spennende ut når alle storesøsknene kommer hjem med ranslene fulle av fargerrike bøker. 

Det er takket være giverne i Norge at vi har mulighet til å gi Silas og Wilson et hjem og skolegang, og vi ønsker å hjelpe enda flere barn. Om du kunne tenke deg å være med på det, kan du kjøpe et armbånd i vår nettbutikk eller melde deg som fast giver ved å trykke her

Brødrene har fått den fantastiske muligheten det er å vokse opp sammen og knytte nære vennskaps- og familiebånd. Rafikiarmbåndet som de har på seg, er lik det du kan kjøpe i vår nettbutikk. Det er håndlaget i Tanzania av en bedrift som gir arbeid til fattige kvinner.