Du er her

Velkommen som giver!

Norsk Nødhjelp streber etter å gjøre avstanden mellom giver og mottaker så kort som mulig, og gjennom åpenhet vise hvordan vi bruker de innsamlede midlene fra våre givere. Derfor sender vi ut følgende informasjon i løpet av året til de som støtter oss:

- NN-Magasinet (4x i året)
- Reisebrev fra prosjektland der vi presenterer et spesielt formål vi samler inn ekstra midler til
- Brev om skattefradrag
- Fadderbrev (for NN-faddere)
- Månedsrapporter (for faste givere uten Avtalegiro)
- NN-kalenderen (for faste givere, og etter forespørsel)

Vi legger fortløpende ut info, nyheter og magasiner på våre hjemmesider www.nn.no, samt på vår Facebookside «Norsk Nødhjelp». Vi er også på Instagram under navnet norwegianaid. Våre regnskap og nøkkeltall kan finnes både på nettsiden vår og på Innsamlingskontrollen.no – der står vi under navnet ‘Stiftelsen Norsk Nødhjelp’.

PS: Som giver hos oss har du rett på skattefradrag på alle gaver idet totalbeløpet for året er over 500,-. Vi kan gjøre innrapporteringen til skattemyndighetene for deg, om du oppgir ditt person- og fødselsnummer! (Opplysningene behandles konfidensielt, les mer om hvordan vi ivaretar ditt personvern her. )

Om du ønsker å gjøre endringer i din giveravtale, eller hvilken informasjon du ønsker å motta fra oss er det bare å ta kontakt! Vårt telefonnummer er: 33 07 12 00, og e-post: kontor@nn.no