Du er her

Takk!

Publisert: 13.03.2014

 

 

I disse dager vil mange i Norge motta et brev fra Norsk Nødhjelp i Kenya. Der fortelles historien om brødrene Eric (8) og Moses (6)
som har fått et nytt hjem på Norsk Nødhjelps barnehjem i Kenya. Brødrene har vokst opp hos sine besteforeldre som ikke lenger makter å ta vare på dem og ingen vet hvor foreldrene er, eller om  de er i live. I mars var Jannicke Langsleth Kaardahl på besøk på barnehjemmet for å møte de nye barna. 

I tillegg til brødrene, fikk også 15 andre barn en ny fremtid ved å flytte inn på vårt barnehjem. Dette er barn som er vant til å være sultne. Det er vanlig at de har hullete og møkkete klær og sko som ikke passer. De har foreldre som er veldig syke, der barna må ta seg av dem eller er forlatt av moren og faren. 
Disse barna får nå faste måltider, rene og hele klær, hjelp til lekser, en seng og sove i og trygge voksne med mye omsorg.

Da får de lov til å være det de er; barn. De får et nytt hjem og en god oppvekst! Takket være enkeltpersoner som tror at det nytter å hjelpe litt til. Det betyr alt for brødrene Eric og Moses.