Du er her

NN-dagen 2012

  • 2012
    NN-Dagen 2012
Publisert: 15.11.2012

Mang en skoleungdom tok rakene fatt og ga en dags arbeid til støtte for bistandsarbeid i Kenya og Tanzania. Den 25. oktober arrangerte Horten videregående skole for syvende år på rad NN-dagen i samarbeid med Norsk Nødhjelp. Hver elev tjente 350 kroner for jobben de gjorde, og disse pengene går til våre mikrofinansprosjekter i Afrika.

Veldig mange elever ved Horten videregående skole er i sving for å gjøre NN-dagen til en suksess. Særlig er innsatsen til NN-komiteen uvurderlig. To av komiteens medlemmer, Malin Victoria Haakestad og Idunn Braut Joheim, fikk en mulighet til å se Norsk Nødhjelps bistandsarbeid på nært hold da de i februar reiste med oss på en prosjekttur til Tanzania. Deres inntrykk og opplevelser kunne du lese om i forrige nummer av NN-magasinet. Malin og Idunn har vært spesielt involvert i arbeidet med NN-dagen.

De av elevene som ikke raket hager eller gjorde annet forefallende arbeid i de mange hjem eller bedrifter i Horten, ble utstyrt med bøsser og vandret gatelangs på jakt etter folk med hjerterom. Og dem er det heldigvis mange av her i Horten.