Du er her

Lodd for Selvstendighet 2019

 • Til inntekt for mikrofinans i Tanzania
  Lodd for Selvstendighet Til inntekt for mikrofinans i Tanzania
 • Vinn festivalpass til Kanalrock
  Lodd for selvstendighet Vinn festivalpass til Kanalrock
 • Vinn festivalpass til Vervenfestivalen
  Lodd for selvstendighet Vinn festivalpass til Vervenfestivalen
 • Vinn selbusokker i merinoull
  Lodd for Selvstendighet Vinn selbusokker i merinoull
 • Vinn fotoprint "Hemsedal" av Henrik Kihlstrand
  Lodd for selvstendighet Vinn fotoprint "Hemsedal" av Henrik Kihlstrand
 • Vinn Handlenett
  Lodd for Selvstendighet Vinn Handlenett
Publisert: 03.05.2019

For 20 kroner er du med i trekningen av disse flotte premiene:
Festivalpass til KANALROCK 2019 til en verdi av 750,- (Disse går som varme hvetebrød og festivalen har begrenset antall billetter; m.a.o en veldig god premie!)
Festivalpass til VERVENFESTIVALEN 2019 til en verdi av 1 850,- (Verven vokser for hvert år som går og kan skilte med flere store artister til sommeren!) 
Dagspass til STAVERNFESTIVALEN 2019 for valgfri dag (Opplev artister som Travis Scott, Swedish House Mafia og Zara Larsson!)
FOTOGRAFI "HEMSEDAL" av Henrik Kihlstrand, Fotoprint A3, sendes i rull - Tusen takk til Henrik som har donert bildet!
Norsk Nødhjelp HANDLENETT med påtrykket "Full av Glede"!
Hjemmestrikkede SELBUSOKKER i silkemyk merinoull str. 38-40 (medium). Disse har vi to par av og vil være to separate premier.
GAVEKORT i Norsk Nødhjelps Nettbutikk

Lodd kjøpes i Vipps for kr. 20,-. I Vipps søker du opp nr. 10335, eller 'Norsk Nødhjelp', velg Lodd for Selvstendighet og antall lodd. Skriv gjerne Navn og telefonnummer i kommentarfeltet, så er vi helt sikre på at vi får nok informasjon. Her har du GODE vinnerodds og en mulighet til å endre folks liv samtidig!
Alle inntektene fra aksjonen går til å skape arbeid og selvstendighet i Tanzania, disse prosjektene kan du lese mer om på vår side om Mikrofinans
Aldersgrense for deltagelse er 18 år. Vi trekker vinnerne på mandag 13/5-19, og kontakter disse på PM (Facebook) og SMS. Får vi ikke svar fra deg ila 2 dager trekker vi ny vinner. Premier som ikke blir hentet blir holdt av i 5 dager, deretter blir neste person på listen kontaktet.
NB: Ved å kjøpe lodd er du med i trekningen av alle disse premiene, det er ikke mulig å 'kun' kjøpe lodd for å vinne f.eks festivalpass.