Du er her

Julekalender på Facebook 2018!

  • Myke, varme sokker fra Albania 
  • Gavekort i vår nettbutikk! 
Publisert: 29.11.2018

Vi har Julekalender på Facebook i år også! Vi har fått flere flotte premier fra engasjerte bedrifter, og håper så mange som mulig har lyst til å delta!  Kalenderen vil være fra 1. til 16. desember, med en ny kalenderluke hver dag. I luken vil det være et spørsmål eller en oppgave.

LIK, KOMMENTER OG DEL GJERNE! For å delta i konkurransen om de gjeve premiene liker og kommenterer du på kalenderposten. (Om du ser posten på en venns tidslinje klikker du på bildet først og liker/kommenterer i selve posten.) For hver gang du deltar, får du et lodd! Jo flere poster du svarer på, jo flere lodd får du altså:-) Vinnerne blir trukket og kontaktet på PM av oss etter kl. 09.00 tirsdag 18.12-18.
NB: Aldersgrense for deltagelse er 18 år. Noen av premiene er svært stedsbegrenset, i disse tilfellene vil vi trekke vinnere ut fra deltakere vi ser (om mulig) er bosatt i området.

 

PREMIENE (Flere kommer!)

1: Et praktisk malesett med rull, brett og to pensler fra Jordan Perfect-serien.  - Takk til Fargerike Horten!

2: En lekker vase i matt sort glass, ca. 20 cm høy.  - Tusen takk til Møbelringen Horten! (OBS: Denne blir det dyrt og risikabelt for oss å sende, så vi trekker en vinner som har mulighet til å hente den hos oss i Tønsberg.)

3: Enda en lekker vase i matt sort glass, ca. 20 cm høy.  - Tusen takk til Møbelringen Horten! (OBS: Denne blir det dyrt og risikabelt for oss å sende, så vi trekker en vinner som har mulighet til å hente den hos oss i Tønsberg.)

4: Gavekort i vår nettbutikk på kr 150,- (Gi en gave med mening i år, og velg mellom mange flotte humanitære gaver!) Til nettbutikken

5: Fleksibel og robust LED-lommelykt som du kan bruke til hva du enn måtte trenge! Enden kan også tas av. Tusen takk til POWER Horten!

6: Gavekort i vår nettbutikk på kr 250,- (Gi en gave med mening i år, og velg mellom mange flotte humanitære gaver!)

7: Et par myke, varme sokker, hjemmestrikket av kvinner i Albania (OBS strl 36-38) Se dem i nettbutikken

8: To julehjerter til å pynte treet, vinduet eller hva du måtte ønske med, håndvevet i Albania

9: Gavekort på bilvask hos Circle K på Sem.  - Tusen takk for donasjonen!

10: Gavekort på 1 stor pizza hos Kodal bensin & kiosk - Tusen takk for donasjonen!