Du er her

Julekalender på Facebook 2017!

  • 1. premie er Kaffeavtale hos CircleK!
    1. premie er Kaffeavtale hos CircleK! 1. premie er Kaffeavtale hos CircleK!
  • Lerretsbilde med LED lys fra Fargerike! 
  • Lekkert tubeskjerf i merinoull fra Apotek1 
  • Gavekort i vår nettbutikk! 
  • Myke, varme sokker fra Albania 
  • Gavekort fra Euro Florist! 
Publisert: 04.12.2017

Vi har Julekalender på Facebook også i år! Vi har fått flere flotte premier fra engasjerte bedrifter, og håper så mange som mulig har lyst til å delta!  Kalenderen vil være fra 1. til 16. desember, med en ny kalenderluke hver dag. I luken vil det være et spørsmål eller en oppgave.

LIK, KOMMENTER OG DEL GJERNE! For å delta i konkurransen om de gjeve premiene liker og kommenterer du på kalenderposten. (Om du ser posten på en venns tidslinje klikker du på bildet først og liker/kommenterer i selve posten.) For hver gang du deltar, får du et lodd! Jo flere poster du svarer på, jo flere lodd får du:-) Vinnerne blir trukket og kontaktet på PM av oss etter kl. 09.00 tirsdag 19.12-17.

 

PREMIENE

1: Kaffekopp fra Circle K med gratis påfyll av all varm drikke i hele 2018, samt flere gode tilbud gjennom året. - Takk til Circle K i Åsgårdstrand!

2: Julebilde på lerret med innebygd LED-lys fra Fargerike Åsgårdstrand, ca strl 32x32 cm - Tusen takk til Fargerike/Holmøy Møbler!

3: Et flott tubeskjerf fra Apotek 1 i myk merinoull - Tusen takk til Apotek 1 i Åsgårdstrand

4: Gavekort i vår nettbutikk på kr 150,- (Gi en gave med mening i år, og velg mellom mange flotte humanitære gaver!) Til nettbutikken

5: Gavekort i vår nettbutikk på kr 100,-

6: Gavekort fra Euro Florist på kr 100,-, gitt av Nyland blomster i Åsgårdstrand (Kan brukes i alle Euro Florist-butikker i landet, og på nett)

7: Et par myke, varme sokker, hjemmestrikket av kvinner i Albania (OBS strl 36-38) Se dem i nettbutikken

8: To julehjerter til å pynte treet, vinduet eller hva du måtte ønske med, håndvevet i Albania
- Se dem i nettbutikken