Du er her

Har du fått brev i posten?

Publisert: 18.08.2017

Vi har sendt ut reisebrev fra Tanzania hvor vi forteller om guttene Silas og Wilson, som bor på vårt barnehjem Samaritan Village. (Historien kan du også lese her.) Brevet er skrevet av prosjektkoordinator Helene Mo da hun var på besøk på barnehjemmet, og postlagt i Norge pga Postens reglement. Med i brevet følger det et vennskapsbånd, med ordet 'Rafiki' på! Det er 'venn' på swahili. Båndet er håndlaget i Tanzania hos en mikrofinansbedrift, som gir arbeidsplasser til fattige kvinner. Giroen som følger med dette brevet er helt frivillig, den kan brukes om man ønsker å støtte våre barnehjem og barnas skolegang. Vi håper dere som mottar brevet syntes det er interessant med et innblikk i et av våre prosjekter, og særlig disse to guttenes historie som har endt godt!

Samtidig vil vi sende tusen takk til våre givere som gjør det mulig for oss å drive barnehjem, og sørge for at det er noen der for å ta i mot barn som blir funnet forlatt slik som Silas og Wilson. Asante Sana!

Likte du armbåndet, og ønsker å kjøpe fler? Vi selger 2 stk for kun 50 kr, inntektene går til barnehjemsdrift. Gå til vår nettbutikk!

 

PS: Har du spørsmål om hvorfor du har mottatt dette brevet, eller ønsker å reservere deg mot informasjon fra oss i fremtiden kan du kontakte oss på kontor@nn.no. Se ellers våre etiske retningslinjer og hvordan vi ivretar din informasjon her.