Du er her

Gi årets viktigste julegave!

  • Juleglede! 
  • Pendo på førskolen 
  • Clesti og familien får hjelp gjennom vinteren 
  • Kvinner får arbeid og inntekt!  
  • Baby Jacob på Samaritan Village 
  • Samuel fikk et hjem!  
  • Sikkerhet på skoleveien i Kenya 
  • Barnehagen i Albania  
Publisert: 06.12.2019

Visste du har dersom du har gitt 500 kroner eller mer til humanitært arbeid i 2019 så kan du få skattefradag? Det gir deg mulighet til å hjelpe enda mer - og vil gjøre en stor forskjell for fattige denne julen og vinteren. våre givere får ting til å skje! Under kan du lese om noen av de tingene vi har fått til sammen i 2019! 

I 2019 har vi gitt
… lille Jacob i Tanzania og Samuel i Kenya et nytt hjem å vokse opp i. I år har vi totalt fått inn 13 nye barn til våre to barnehjem Samaritan Village og Napastaaheimen.
… viktig skolegang til barn som ellers ikke ville fått undervisning. Norsk Nødhjelp sørger selvføleglig for at alle barn i vår omsorg får gå på skolen. Pendo som du kanskje kjenner fra før er ett av barna som er sikret skole. Til sammen har vi gitt skolegang til over 201 barn, og det er takket være din generøse støtte!
… barnehageplasser! Clesti i Albania, som du kanskje har lest om i høst og vinter, får hjelp til barnehageplass. Vi driver en barnehage for barn som kommer fra fattige familier i Albania, der går det 30 barn daglig.
… arbeid til kvinner. Gjennom Mikrofinans skaper vi bedrifter og arbeidsplasser. Mange kvinner får en økt inntekt til sin familie gjennom prosjektene. Mikrofinans bidrar også til økt likestilling!
I 2019 har vi sendt 4 nødhjelpstransporter til Albania. Disse inneholdt til sammen 1163 familieesker med klær, sko, tepper, dyner og andre varmende tekstiler. Vi fikk også med omkring 2000 julegaver som ble delt ut til fattige barn, 367 madrasser, 38 elektriske rullestoller til utebruk og 222 forskjellige typer rullestoler! I tillegg sendte vi 99 esker med sykehusutstyr, og mange andre ting som barnesenger og vogner, krykker, gåstoler og toalett- og dusjstoler.
Vi har også sendt ca. 100 refleksvester til skolebarn i Kenya.
Din hjelp er uvurderlig og den trengs! Tusen takk!

Sammen skaper vi selvstendighet.