Du er her

BARN + SKOLE = FREMTID

 • En glad jente i dag
  Pendo En glad jente i dag
 • Klare for skoledagen
  Tre søsken Klare for skoledagen
 • Pendo er glad i å fargelegge
  Tegne Pendo er glad i å fargelegge
 • Pendo med prosjektkoordinator Helene
  Besøk Pendo med prosjektkoordinator Helene
Publisert: 20.08.2019

Pendo er 4 år gammel og er klar for årets første skoledag på førskolen. Takket være god hjelp fra givere, har Pendo hele livet foran seg! På skolen kan hun leke i friminuttene, få nye venner og ikke minst få lære! Kanskje blir Pendo lærer selv en dag, eller en sykepleier som redder liv, eller ingeniør som planlegger morgendagens byer? Takket være god hjelp, kan Pendo drømme stort! 

Vi vet at skole er noe av det viktigste vi kan gi barn og unge for å skape en bedre fremtid, og for å komme ut av fattigdom. Pendo er ett av barna som bor på Samaritan Village barnehjem i Tanzania. Hun ble reddet som baby; funnet stygt skadet og underernært. Vi visste ikke om Pendo ville overleve, men etter lang tid på sykehus og med pleie kom hun seg endelig. Kontrasten er stor fra da hun ble funnet til i dag. Nå er hun en lykkelig 4-åring som gleder seg til å gå på førskolen hver dag sammen med sine nye søsken Sharon og Matthew. 

Nå er det skolestart og mange barn gleder seg. Alle barn har rett til å gå på skolen, men det er ingen selvfølge i Tanzania. Vår givere gjør det mulig å hjelpe barn som Pendo. Ønsker du også å være med? Du kan gi på Vipps til nr. 10335 eller følge denne linken her http://gave.nn.no/