Du er her

Lodd for selvstendighet

Publisert: 09.04.2018

For 20 kroner er du med i trekningen av disse flotte premiene:

Helgepass til KANALROCK 2018 til en verdi av 650,- (Disse går som varme hvetebrød og festivalen har begrenset antall billetter; m.a.o en veldig god premie!)

Helgepass til VERVENFESTIVALEN 2018 (Verven vokser for hvert år som går og kan skilte med flere store artister til sommeren!)

Kunst av Renee Pedersen, blandet medium på lerret (akvarell og tusj/blekk) - Tusen takk til Renee som har donert bildet!

Boken "154 sommerfugler og minst ett nattfly"  av Morten Juvet

Førstehjelpsskrin til reise fra Apotek1

Diverse GAVEKORT (NNs nettbutikk, Nyland blomster)

For å kjøpe ett lodd sender du 20,- med Vipps til nr. 10335, eller 'Norsk Nødhjelp'. Husk å skrive telefonnummeret ditt i meldingen! Du får ett lodd per 20 kr - så vippser du f.eks 100,- blir du registrert med 5 lodd! Her har du GODE vinnerodds og en mulighet til å endre folks liv samtidig. Alle inntektene fra aksjonen går til å skape arbeid og selvstendighet i Tanzania, disse prosjektene kan du lese mer om på vår side om Mikrofinans

Aldersgrense for deltagelse er 18 år. Vi trekker vinnerne på mandag 23/4-18, og kontakter disse på PM (Facebook) og SMS. Får vi ikke svar fra deg ila 2 dager trekker vi ny vinner. Premier som ikke blir hentet blir holdt av i 5 dager, deretter blir neste person på listen kontaktet.
NB: Ved å kjøpe lodd er du med i trekningen av alle disse premiene, det er ikke mulig å 'kun' kjøpe lodd for å vinne f.eks festivalpass.