Du er her

Gjør morsdagen og Valentine ekstra spesiell i år!

  • Morsdagskort 2 
  • Morsdagskort 2 - innside 
  • Morsdagskort 2 
  • Morsdagskort 1 
  • Morsdagskort 1 - innside 
Publisert: 01.02.2019

Morsdag
Søndag 10. februar feirer mange morsdag, en fin måte å vise mødrene i våre liv at vi setter pris på dem! Alle vet hvor viktig og verdifullt det er med en forelder som gir deg trygghet, omsorg og varme - og det er vondt å tenke på at så mange barn i verden vokser opp uten. Derfor er det så viktig med gode barnehjem som tar til seg barn uten foreldre eller familie, og gir dem nettopp det de trenger aller mest! Vi har laget to vakre og betydningsfulle morsdagskort du kan kjøpe til en symbolsk pris - og dermed gi en gave til vår barnehjemsdrift i Kenya og Tanzania til morsdagen. (Vi har satt en pris på 100 kr, ut fra det man gjennomsnittlig bruker på en oppmerksomhet på morsdagen) 

Valentine
14. februar er det Alle Hjerters Dag, Valentines Day, Valentinsdagen; kjært barn har mange navn! Vi har laget tre forskjellige kort som alle er fine måter å fortelle en spesiell person i livet ditt at du er takknemlig for akkurat han/henne. Gaven som kortet symboliserer går til å gi barna på våre barnehjem omsorg og kjærlighet, og en trygg oppvekst. 

Kortene kan kjøpes for kr 100,- i vår butikk på Vipps, (Nr. 10335) og blir sendt deg på e-post. Da kan du enkelt printe kortet ut på et vanlig A4-ark, og brette det til et dobbeltsidig kort (instruksjoner følger med)! Om du har tilgang til å printe kortet på tykt papir og ønsker det i et oppsett som ikke skal brettes kan du ta kontakt på kontor@nn.no