Du er her

Bli en NN-skole!

  • Elever fra videregående i Norge er med NN på tur 

Som NN-skole kan dere være med å jobbe for selvstendighet! Norsk Nødhjelp samarbeider med skoler mange forskjellige måter. Her følger noen eksempler på hvordan din skole kan bidra med slik at barn, familier og kvinner får en bedre hverdag og dermed klare seg selv. 

Bli fast giver!

Skolen, klassen eller lærergruppa kan bli NN-fadder eller NN-venn. Faddere støtter våre barnehjem med et fast beløp i måneden. Dere får et fadderbarn dere følger gjennom oppveksten, magasiner og spennende reisebrev! Som NN-Venn bestemmer dere selv et fast beløp dere vil bidra med. Deres bidrag går dit behovet til enhver tid er størst. Dere mottar også magasiner og reisebrev. 

Bli NN-Fadder
Bli NN-Venn

Arranger en NN-dag (for ungdomsskoler og videregående skoler)

La elevene ta en dag fri fra den ordinære undervisningen for å finne et arbeid der de tjener penger til inntekt for Norsk Nødhjelps prosjekter. Vi bidrar med planlegging og oppfølging underveis i prosjektet. Det er et elevstyrt prosjekt og elevrådet kan ta beslutninger om hvilket formål de brenner for, og hvordan de ønsker at innsamlingen skal foregå.
Ta kontakt med Charlotte G. Osmundsen for mer informasjon!

Samle inn klær og gjenglemt tøy

Alle skoler har en haug med gjenglemt tøy på slutten av skoleåret. Vi tar det gjerne imot! Eller hva med å henge opp en plakat/ sende ut informasjon til foreldre og foresatte og be om klær, sko og annet som ikke blir brukt lenger? Vi sorterer og pakker klær og utstyr i familieesker og sender disse til Albania med vår nødhjelpstrailer. Det er hundrevis av barn og familier som venter, og som er helt avhengige av deres hjelp! Ta kontakt med oss i dag så sender vi dere lapper og plakater, eller kom til lageret vårt på Sem med sekker. Vi er også å nå på telefonen for spørsmål og hjelp rundt dette. Dette er en nødhjelp som virkelig trengs i Albania!

Sesongmarked 

Hold et marked der dere selger selvlagde varer til foresatte og naboer. Norsk Nødhjelp stiller gjerne med opp med rekvisitter som plakater, klistremerker, penner osv. Meld deres interesse så tar vi kontakt med dere!
Min Aksjon
 

Kakesalg

Selg kaker og annet godt foran butikker eller kjøpsentre! Norsk Nødhjelp stiller gjerne med opp med rekvisitter som plakater, klistremerker, penner osv. Meld deres interesse så tar vi kontakt med dere!
Min Aksjon
 

Gå med bøsser

Norsk Nødhjelp har bøsser dere kan bruke for å samle inn penger. Ta en tur i skolens nabolag, og vis at dere bryr dere! Ta kontakt med Charlotte G. Osmundsen for å få bøsser.

 

Har dere andre idèer, ønsker eller spørsmål? Ta kontakt med oss så hjelper vi dere med å sende deres hjelp til fattige barn og familier!